28 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #39

Täna on meil algamas augustikuu viimane väljakutse. Ühtlasi on see ka viimane väljakutse selle võrratult andeka meeskonna poolt. Ma tänan südamest oma disainimeeskonna liikmeid. Teiega oli väga vahva need 4 kuud. Aitäh Teile inspiratsiooni ja ideede eest, mida oma töödega blogi külastajatele jagasite. Uuel nädalal, aga uued tuuled, kuid millised täpsemalt saate näha uuel nädalal ;)

Sellel korral on meil sponsoriks armas väike e-pood Kriibus-Kraabus ja nende poolt on auhinnaks pael, iluneedid ning lilled. Veel viimaseid päevi on Kriibus-Kraabuses ka paberitele allahindlus. Tulge julgelt kaasa mängima, sest selle nädala teema on vahva ja, et 3. september on paljudele esimene koolipäev sellel aastal, siis erandkorras lisada töid väljakutsele ka veel 4. septembril.

Today starts August last challenge and it´s Birthday invitations. But it´s also last challenge for our creative DT. I want to thank my really great and talented DT for their lovely inspiration and ideas for the blog readers. It was fun with you all the 4 months. Next week we have something new and what exactly you will see it ;)
This week we have a lovely sponsor Kriibus-Kraabus and the prize is ribbon, brads and flowers. There is also papers sale in the shop until the end of August. So come play along because it´s a fun challenge and you can enter your creation until September 4 because in Estonia on September 3 there will be first  day of school  for the kids ;)




Meil on sellel korral ka 2 vahvat külalisdisainerit- Malle ja Liisa. Külastage nede blogisid ja vaadake, mida põnevat sealt veel leida võib ;)










Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  4. september. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until September 4.  Please but your name in the Title ;).  If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!



No comments:

Post a Comment